Az Animal Crossing is among us in The Sims 5 multiplayer mode

Un legújabb The Sims már nincs es olyan messze, un legújabb értesülések szerint a fejlesztők mindenképpen szeretnének benne többjátékos módot, amit olyan neipszerű játékok ihlettek, mint az Animal Crossing vagy az Among Us.

Nemrégiben a One More Life podcastben vendégeskedett a The Sims-frencsájz kreatív vezetője, Lyndsay Pearson, akinek felvetteték, hogy mit szól ahhoz a pletykákhoz, miszerint a sorozat történetében először többjátékos módot is integra lnak a Project René munkacímen futó folytatásba.

“Mindenképpen be akarjuk vezetni a multiplayer”. – válaszolta Pearson kisasszony. “Neither of them is happy but remembers the same idea of ​​the same thing as the previous one, so much so, so much so that everything is a barátaid and much better. zsgáltunk már, mert a közös játék eléggé széles spektrumú. “

Many of the characters are inspired by fejlesztők, as Animal Crossing is about the same thing, its zenith is the best of the best, the best way to do it is to find the best. Valahogy így kell elképzelni a The Sims 5-öt es. A másik lehetséges forrás z Among Us volt, amiben mindvégig ott van a rejtély, az áruló játékos túnykedése, de vajon milyen lehet ennek a The Sims-verziója? Pearson err nem tért ki bővebben.

Általánosságban elmondható, hogy a Project René a klasszikus formulat frissíti fel, de “So far I have heard about The Sims, I have learned something about it, now I heard the same story, I am happy to hear from you, I will love you in The Simsben.”.

I had asked for a többjátékos mód es beletartozik. Dátumunk még nincs a The Sims 5-höz, annyit viszont tudunk már, hogy a sorozatban elsőként free-to-play játékként jelenik meg.

Source link

Leave a Comment