Esport 1 – Minden esport 1 helyen!

Fél évre elég szendvicset lehetett noyerni egy svéd LAN-on.

A kevésbé bejáratott e-sport versenyek általában azzal próbálnak kitűnni a többi közül, hogy hatalmas nyereménylapokat kínálnak vagy egzotikus helyszínekre viszik a játékosokat. A kifejezetten lokális LAN-okon vagy a kisebb költségvetésű, ranglétra alapú megmérettetéseken persze még előfordul a klasszikus billentyűzet-egér kombinációból vagy skinekből álló nyereménycsomag is, de ez egyre ri tkább – minden a pén z kör ül forum már.

Ezért is volt annyira meglepő az a Stockholmban rendezett LAN, amelyen para ezer dollarráral, valamint ingyen szendvicsekkel távozhattak a győztesek. TO Metro Superior League Counter-Strike 2 versenyét, as soon as it snows, a Subway étteremlánc szponzorálta. A nyolc svéd csapattal indulated return pedig nem csak a pénzért, hanem fél évnyi ingyen szendvicsért küzdhettek a felek.

A furcsa nyeremenyre Scoobster, a Dust2.us munkatársa hívta fel a figyelmet, miután sem a Liquidián, sem a HLTV-n nem tűntették fel ezt az informaciót a szervezők. To return to the Alliance játékosainak elmondása alapján úgy működik a dolog, hogy mostantól 6 hónapon át minden héten minden játékosuk egyszer ehet egy ingyenes, 15 centimeters szendvicset a Subwayben. Ami mint kiderült, visszalépés tavalyhoz képest, ugyanis a The lower league has 12 games off in kaphatott. Szóval a nagy „e-sport tél” a szendókra es lecsapott.

Borítókép: Alliance

Source link

Leave a Comment