Esport 1 – Minden esport 1 helyen!

Now that játszani is the first time I hear hozzá, the next játszani is tudjanak.

A liquid hivatalosan is elkezdte az újjáépítését, amiről több pletykát is lehetett már hallani october ota. Arizona amerikai-holland szervezet korábban a kispadra tits rainwakert, tehát egy ideje no már volt ki az ötösük. Viszont az elmúlt napokban felgyorsultak az események, ugyanis daps és Patsi is távoztak, így jelenleg csupán három játékosból áll a keret és nincs edzőjük. To megmaradt játékosok közül egyelőre csak egy van ténylegesen biztonságban: NAF 2026 közepéig meghosszabbította a szerződését tegnap, mert annyira ígéretesnek tartja azt, amit a Liquid épít jelenleg.

Persze YEKINDAR helyét sem kell félteni, miután tavaly óta ő lett az org ark Counter-Strike-ban és valid még legalább 2024 közepéig van szerződése. Igazából azon without lepődnénk meg, ha marosan ő è hosszabbítana, mert eddig minden jel arra utalt, hogy megtartja őt a Liquid. See all the details – this is guaranteed, no more information from Liquid. This is the idea, now you will find the list below and the liquids will be listed. Vele kapcsolatban az a hír járja, hogy a visszatérő NRG vele építene új felállást.

Ezeket olvastad már?

Tehát a NAF-YEKINDAR duó mellé kell még három játékos és egy új edző is, ha a koppenhágai Majorön szerepelne a Liquid. A pletykák alapján az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az edzői székbe zewst ülteti a szervezet. EITHER 2018-ban már dolgozott velük e szerepben és rendkívül sikeres è volt, csak az Astralist nem tudták legyőzni. A játékosok kiszemelt to Heroicból kidúrt cadiaNa paiN ígéretes tehetsége, craniosaz, valamint a hetek óta FaZe-zel dominates Twistzz lehetnek.

A Liquid fellállása így a következőképp festane:

Keith „NAFMarkovic
Mareks „YEKINDAR” Gaļinskis
Casper „cadiaN”Moller
Philip „skullMedeiros
Russel „Twistzz”Van Dulken

Wilton „zews” Prado (edző)

Borítókép: HLTV/brcho

Source link

Leave a Comment