InZOI: New Sims simulation

Nova igra koja imitara život izlazi uskoro, au pitanju je InZOI. Sasvim je sigurno da će privući sve one koji uživaju u igrama iz The Sims university.

Image from PCPress.rs

The Sims je dakle dobio novog rivala, a developer of igru ​​​​je napravio korejski Krafton. Igrač dobija ulogu koja je poput božanske, a to znači da ima potpuno kontrolu nad svakodnevnim životom. Valjda je u tome i čar ovakvih igara – sveopšti haos se smiruje bar na trenutak, pa svako dobija priliku da bar dok se igra oseti kao da ima kontrolu.

Bas kao iu The Sims univerzumu igrač se bavi karijerom, odnosima s drugim ZOI-jima, uređuje prostor u kojem živi. Before you can see the first video of the game, you can see the videos of the next video, where you can see the first one; You can watch the video where you can find out what the director is talking about.

InZOI Now you don’t want to squeeze the igrange, to have a new simulation, you can’t wait to see it again. Iako liči na The Simsneke stvari se naravno razlikuju. I will put you first InZOI, pa se mnogo toga vrti oko karijere. Tok „života“ tako zavisi od izbora posla, pa zaposleni u prodavnici neće živeti isto kao slavna ličnost. Kad malo bolje razmislimo – to baš liči na realnost.

Trejler je za igru ​​​​​​​na kojoj se još radi, pa developer kaže da bi neke stvari wife da se promene.

Source link

Leave a Comment